Welkom op onze website  

 

Data om te onthouden   

                                                           

Waren  we er groos op, dat we een website kregen, nu zijn we weer groos op het feit dat hij interactief is geworden. Maar wat voor u als bezoeker of toekomstig lid hetzelfde is gebleven, zijn de activiteiten en bezittingen. Wie en wat we zijn en wat we allemaal doen kunt u op onze site vernemen. En dat is heel wat. Want of het nu gaat om: zeilen, motorboot varen, jachthaven-faciliteiten incl zomer- en winterberging (ook binnen) gelegen in de zijarm (de Poel) van de Zaan, het is aanwezig. De jachthaven is gelegen in het hart van de Zaansteek. Voor passanten DE locatie om een nachtje te verblijven om de t.o. gelegen Zaanse Schans, het Verkademuseum, naastgelegen buurtschap Haaldersbroek te bezoeken of een heerlijke wandeling door het naastgelegen poldergebied te maken. Zelfs een heus strand bij de jagersplas behoort tot de mogelijkheden. Winkels als bakker, slager of een klein winkelcentrum zijn in de nabijheid. Op de haven bevindt zich ook ons clubgebouw de "Taekelingh", waar we onze clubavonden en vergaderingen houden, maar ook voor cursussen als: jeugd-zeilopleiding (cwo), vaarbewijs, marifoon.  

Op een prachtig gedeelte van het Alkmaardermeer bezitten wij een eiland van 9 ha, voorzien van rietkragen en ruime aanlegmogelijkheden om te verblijven en te recreëren in een lanschappelijke en waterrijke omgeving. Als u nog geen lid van onze vereniging bent en u zoekt een actieve zeil-motorboot-vereniging in Noord-holland dan hebt u deze gevonden: van harte welkom. 

                                                                                                             Adri Mus, voorzitter. 

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.